Vakantieparken

Op deze pagina vind je meer informatie over het ittdesk televisie en internet aanbod.

Wat thuis al jaren standaard is, verwachten uw gasten ook in de recreatiewoning. Dankzij de diensten die veel providers aanbieden wordt er in huis gekeken naar de hoogste kwaliteit beeld, wat ze willen en wanneer ze dat willen:

  • Ontspannen bij een goede film of lekker even het nieuws kijken, hangen op de bank met een kop koffie.
  • Serie streamen met de eigen meegebrachte Netflix app moet mogelijk zijn.
  • HD kwaliteit is thuis (bijna) vanzelfsprekend.
  • Internet moet perfect werken en nog het liefst beter dan thuis.

Wie dit niveau van comfort gewend is, wil niets anders meer. Precies dat verwachten uw gasten ook op uw park.

Na een lange dag willen de gasten ontspannen met een goede film, een spannende aflevering op hun favoriete tv-zender of gewoon lekker zappen.

Als dit door gebruikersonvriendelijke bediening, lange opstarttijd, meerdere afstandsbedieningen en/of slecht beeld tot een beproeving leidt, is er geen sprake meer van een ultieme beleving. Zich met technische belemmeringen bezig houden, is dan wel het laatste waar de gast op dat moment wil doen.

Met onze moderne recreatie oplossing brengt u entertainment voor uw gasten naar een hoger niveau. Van standaard en HD-TV kanalen tot en met WiFi in elk hoekje van de recreatiewoning.

De ittdesk recreatie oplossing biedt ook de mogelijkheid om uit te breiden naar het ittdesk hotelsysteem en dan ook koppelingen te maken met een hotel frontdesk systeem. Bestellingen via Room Service kunnen via de TV gedaan worden en worden automatisch over gebracht in uw frontdesk-systeem. Zo ziet u de bestellingen van uw gast en andersom kan de klant op elk gewenst moment de hotelrekening opvragen via zijn televisiescherm.

Een gepersonaliseerd welkomstscherm met begroeting verschijnt dan ook automatisch op de TV in de woning, zodra uw gast ingecheckt heeft bij de receptie.  Daarnaast heeft uw gast de mogelijkheid om de TV in zijn/haar eigen taal in te stellen.

Koppelingen met verlichting, kachelregeling watermelders zijn allemaal te realiseren. Ittdesk heeft de oplossing in huis en wij komen graag met u in contact. Wilt u meer informatie naar wat u hierboven hebt gelezen, vul dan het formulier onderaan deze pagina in.

De ittdesk recreatieoplossing kan worden gebouwd op de meeste bestaande coax infrastructuren. Ethernet over coax en of Docsis systemen worden door ittconnections geplaatst om diensten te kunnen leveren. De basis van Televisie en internet is in de meeste gevallen PAL & DVB-c kanalen plus Docsis.

De basis van de internetverbinding in de woningen is een slimme en deugdelijke netwerkopbouw op basis van glasvezel en coaxnetwerk combinaties. Voor de hoogte klantbeleving is het gebouwde Docsis-netwerk de basis waar de te plaatsen settopbox op zal worden aangesloten. In elke woning zal dan naast een Docsis kabelmodem ook een settopbox worden geplaatst die automatisch verbinding maakt met het ittdesk data-center en het park zijn frontdesksysteem. Dergelijke integraties zijn ook maatwerk. Voor een geweldige televisie en “basis” internetbeleving is een uitbreiding met settopboxen dus NIET noodzakelijk.

  • Heeft u nog vragen, vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij zijn solutionpartner van