Hotels

Op deze pagina vind je meer informatie over het ittdesk televisie en internet aanbod.

Wat thuis al jaren standaard is, verwachten gasten ook in een hotelkamer. Dankzij de ittdesk oplossing voor uw hotel wordt er in de hotelkamer gekeken naar de hoogste kwaliteit beeld en is het internet altijd beschikbaar en supersnel:

  • Ontspannen bij een goede film of een eerder uitgezonden aflevering terug kijken.
  • Gaat de telefoon? Pauzeren van de uitzending en later weer verder kijken is thuis niet meer weg te denken waarom dan ook niet op de hotelkamer?
  • HD kwaliteit is thuis (bijna) vanzelfsprekend.
  • Niks op TV? Met een willekeur aan verschillende (internet)radio stations is er snel een achtergrondmuziekje gevonden.
  • WiFi moet in de hotelkamer ook perfect werken.

Wie dit niveau van comfort gewend is, wil niets anders meer. Precies dat verwachten uw gasten ook op uw hotelkamer.

Na een lange dag willen de gasten ontspannen met een goede film, een spannende aflevering op hun favoriete tv-zender of gewoon lekker zappen.

Als dit door gebruikersonvriendelijke bediening, lange opstarttijd, meerdere afstandsbedieningen en/of slecht beeld tot een beproeving leidt, is er geen sprake meer van een ultieme beleving. Zich met technische belemmeringen bezig houden, is dan wel het laatste waar de gast op dat moment wil doen.

Met onze moderne Hospitality TV oplossing brengt u naast perfecte WiFi in de kamer ook de  entertainment voor uw gasten naar een hoger niveau. Van standaard HD-TV kanalen tot gepersonaliseerde kanalen pakketten gebaseerd op herkomst van uw gast.

De ittdesk Hospitality oplossing biedt ook de mogelijkheid om koppelingen te maken met uw hotel frontdesk systeem. Bestellingen via Room Service kunnen via de TV gedaan worden en worden automatisch over gebracht in uw frontdesk-systeem. Zo ziet u de bestellingen van uw gast en andersom kan de klant op elk gewenst moment de hotelrekening opvragen via zijn televisiescherm.

Een gepersonaliseerd welkomstscherm met begroeting verschijnt automatisch op de TV in de kamer, zodra uw gast ingecheckt heeft bij de receptie.  Daarnaast heeft uw gast de mogelijkheid om de TV in zijn/haar eigen taal in te stellen.

Koppelingen met verlichting, kachelregeling en watermelders zijn allemaal te realiseren. Ittdesk heeft de oplossing in huis en wij komen graag met u in contact. Wilt u meer informatie naar wat u hierboven hebt gelezen, vul dan het formulier onderaan deze pagina in.

De ittdesk hospitality oplossing kan worden gebouwd op de meeste bestaande coax infrastructuren. Ethernet over coax en of Docsis systemen worden door ittconnections geplaatst om diensten te kunnen leveren. De basis van Televisie en internet is in de meeste gevallen PAL & DVB-c kanalen plus Docsis.

De basis van de internetverbinding in de kamers is een slimme en deugdelijke netwerkopbouw op basis van glasvezel, UTP en coaxnetwerk combinaties. Voor de hooge klantbeleving is het gebouwde Ethernet-netwerk de basis waar de te plaatsen settopbox op zal worden aangesloten. In elke kamer zal dan naast een Eoc of Docsis kabelmodem ook een settopbox worden geplaatst die automatisch verbinding maakt met het ittdesk data-center en het park zijn frontdesksysteem. Dergelijke integraties zijn ook maatwerk. Voor een geweldige televisie en “basis” internetbeleving is een uitbreiding met settopboxen dus NIET noodzakelijk. Goed te realiseren is dat de basis  Televisiekanalen via de coax infrastructuur het pand en de kamers in zullen komen, Aanvullende content komt via de ethernetkant uit het ittdesk datacenter tot op het scherm van uw hotelkamer. Er zijn in het hotel dus niet perse satelliet ontvangstations noodzakelijk.

  • Heeft u nog vragen, vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij zijn solutionpartner van