Persbericht - Stichting Mijn Liefste Wens 2018

Persbericht
Hoevelaken 19 februari 2018

De Stichting Mijn Liefste Wens (SMLW) is het nieuwe jaar ‘knallend’ ingegaan.
Naast een aantal donaties van onder andere het Canisius College Nijmegen, het Coöperatiefonds van de Rabobank Nijmegen en een particulier, waar de Stichting allemaal zeer dankbaar voor is, kwam de knaller van € 100.000 van het bedrijf ittdesk uit Hoevelaken en dat allemaal voor het zieke kind.

Op maandag 19 februari mocht de voorzitter van de Stichting, de heer Theo Schippers, uit handen van de directie van ittdesk, Cees en Bert van Maanen, de cheque ontvangen.
Hiermee wordt het mogelijk een aantal projecten voor de zieke kinderen in de Nijmeegse Ziekenhuizen te realiseren. Zo zal een groot deel van deze donatie worden gebruikt voor de aanschaf van een interactieve speelwand in het Amalia kinderziekenhuis (Radboud UMC).
Het andere deel wordt bijgelegd bij een ander groot project in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis de zogenaamde Beweegtuin. In deze tuin kunnen de zieke kinderen frisse lucht opdoen en indien mogelijk spelen of bewegen.

 

smlw

Namens de Stichting Mijn Liefste Wens ontvangt voorzitter Theo Schippers (links) de donatie uit handen van Bert van Maanen met daarnaast zijn broer Cees. Uiterst rechts Jean Gardeniers, bestuurslid bij SMLW .

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met dhr. BTG Edelenbos:
06-24117733, bernard@ittdesk.nl