Kan ik extra televisietoestellen aansluiten in mijn object?

Ja dat kan, let wel op dat het goed gebeurd. Er zijn verschillende opties voor u beschikbaar.

Optie 1: Extra televisie-aansluitingen in het object kunnen door de eigenaar zelf worden gerealiseerd mits daarvoor de juiste materialen worden gebruik. (kabelkeur, Ziggo gecertificeerd materiaal). Versterkers, kabels en splitters van Gamma, Doemarkt, Hobbyland, Kabel Pietje en Action geven gegarandeerd problemen waar u maar ook uw buren last van gaan ondervinden. Goed aangesloten gecertificeerd materiaal geeft geen storing en het is de keuze aan de eigenaar hoeveel televisietoestellen hij/zij aan wenst te sluiten.

Optie 2: De luxe optie die ittdesk beschikbaar heeft is een monteur met het juiste materiaal op locatie. De kosten hangen af van de lokale situatie en uw wensen. Wenst u een prijsopgaaf dan is een mail naar [email protected] met uw n.a.w. en object gegevens samen met een duidelijke beschrijving met plaatjes van uw wensen de goede eerste stap. Een engineer neemt contact met u op en zal u vooraf een zo goed mogelijke schatting maken van de te verwachten kosten. Hoe meer details we van u krijgen hoe beter de schatting zal zijn.

Optie 3: De lokale radio & televisie speciaalzaak heeft ook vaak een technische dienst die coax binnen installaties kan adviseren en aanbieden. Let u wel op dat u koopt bij de specialist, de televisievakhandel (Wij bedoelen hier niet de CBB of mediaknaller..) De vak-handelaar is meer dan welkom om namens een eigenaar ook te bellen met ittdesk voor advies wat wel en wat niet aan te sluiten.

Was this answer helpful ? Ja (0) / Nee (0)

Comments are closed

Wij zijn solutionpartner van