Hoe sluit ik digitale televisie aan in (voormalig) UPC gebied?

Wist je dat als je TV kijkt via het Coaxnetwerk het mogelijk is om naast de bestaande TV en internetdienst extra TV pakketten aan te vragen?
Je kunt extra Ziggo diensten online aanvragen via de volgende pagina: http://www.ittdesk.nl/aanvraagformulier-dtv-diensten/
LET OP! Omdat niet elk gebouw de beschikking heeft over een up-to-date coax netwerk (binnenstedelijke locaties) is niet elke locatie geschikt voor aanvullende diensten van Ziggo. Maar als je in een redelijk nieuw pand woont is de kans groot dat je de extra pakketten af kunt nemen van Ziggo.

Je gaat voor de extra diensten een contract aan met Ziggo en betaalt ook aan Ziggo (via automatische incasso) de bijhorende maandelijkse kosten.Voor de volledigheid: Een uitbreiding van het basispakket loopt niet via de servicekosten. De huisvester of ittdesk is geen partij in deze. Vragen omtrent deze extra diensten stel je dan ook aan de medewerkers van Ziggo via de Ziggo klantenservice.

Instructies voor het instellen van DTV op een UPC geschikte TV kunt u vinden op:
Is het mogelijk om een decoder in te stellen om (voormalig) UPC DTV te ontvangen?
Bevestig de instellingen waar nodig.
  • Kies bij “Operator selecteren” UPC (als deze optie aanwezig is).
  • Vul bij ‘Netwerk ID’ de waarde voor uw provincie in:
    • Noord Holland = 43136
    • Gelderland (Wageningen*) = 43142
  • Vul bij de netwerk frequentie 164000 in.
  • Zet de modulatie op ’64QAM’ .
  • Zet de symboolfrequentie op ‘6900’.
Laat de decoder nu de beschikbare zenders zoeken (dit duurt enkele minuten).
*(LET OP) Bij de woningen van Idealis in Wageningen zal dit proces een aantal keer moeten worden overgedaan voordat er zenders gevonden worden. Ga er van uit dat de instellingen ongeveer 4-5 keer opnieuw ingevuld moeten worden.
Alle digitale zenders worden gevonden, maar alleen het standaard pakket van UPC is beschikbaar (als u geen extra diensten afneemt bij UPC).
Was this answer helpful ? Ja (0) / Nee (0)

Comments are closed

Wij zijn solutionpartner van