Servicepagina

Op deze pagina vindt u meer informatie over het ittdesk televisie- en internetaanbod van De Goudsberg. De verschillende linkjes naar onderwerpen hieronder wijzen u de weg naar de informatie die u zoekt.

Op deze pagina treft u de knop naar het aanvraagformulier aan. Het op deze site getoonde aanmeldformulier is niet een contract maar aanvraag tot een contract.

Omdat uw recreatiewoning technisch gezien ook iets anders is dan een “normaal” huis in een woonwijk zijn er bepaalde producten speciaal op maat gemaakt voor u.

Wij proberen daar zo helder als mogelijk in te zijn en als u nog een tip of advies voor ons hebt om dat nog beter te doen, horen wij dat erg graag van u.

Pakketten

TV only €17,88*

30 digitale TV kanalen

Televisie en internet v.a. €24,80*

30 digitale TV kanalen
Internetsnelheid: 20Mbps download & 2Mbps upload
Inclusief Wi-Fi modem in bruikleen

Televisie en power internet v.a. €28,65*

30 digitale TV kanalen
Internetsnelheid: 40Mbps download & 4Mbps upload
Inclusief Wi-Fi modem in bruikleen

Eenmalige kosten:

Aansluitkosten: € 0,00*

* Inclusief btw bij een 2-jarig contract

Algemene en belangrijke informatie

Op De Goudsberg zorgt ittdesk voor internet- en televisiesignaal. Ittdesk staat voor kwaliteit: via ons kabel- en glasvezelnetwerk krijgt u de scherpste beelden op uw televisie en een betrouwbare, snelle internetverbinding. Net zo belangrijk als kwaliteit vinden we service. Voor de eigenaren van recreatiewoningen op De Goudsberg hebben we een speciale helpdesk. Zit u met vragen, bijvoorbeeld over een rekening? Of heeft u hulp nodig bij installatie? Wij staan klaar om u te helpen via onze speciale servicedesk. Wij spreken Nederlands en Engels, hebben de tijd en begrijpen heel goed dat techniek niet voor iedereen even makkelijk is. Wij kunnen als dat nodig blijkt zelfs een monteursafspraak voor u maken om zaken te herstellen op locatie. Ook bewaken wij de technische conditie van het netwerk en weten vaak eerder dan de locatiebewoners dat er een storing is.

Het servicenummer dat u kunt bellen voor vragen en ondersteuning is:
085-0140429

De helpdesk is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Wij zijn ook bereikbaar via Facebook en Twitter.

Wij zijn solutionpartner van